آنفولانزا طب اسلامی FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

Blog Article

سردرد بدندرد .ضعف بیحالی .معدم کار نمیکنه چرا من خوب نمیشم ولی دکتر نرفتم ولی قرص ازیتروماتسین میخورم روزی یک عدد با مسکن استامینوفن لطفان راهنمای ام کنید

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان مرکزی

ویروس آنفولانزای مرغی از طریق مدفوع، بزاق ، قفس و غذایی که به پرندگان داده می­‌شود می­‌تواند به بدن انسان سرایت کند، بیشتر افراد از طریق تماس با پرنده یا اشیایی که توسط پرنده­‌ی بیمار آلوده شده است به این بیماری مبتلا شده‌­اند. همچنین آنفولانزای مرغی باعث به وجود آمدن علائمی نظیر ؛

علاوه بر استفاده از این دارو، توصیه می­‌شود از نوشیدن مایعات غافل نشوید و در خانه حتما استراحت نمایید.

به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن می‌تواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.

داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.

پس آنفولانزا تا چند روز ادامه دارد تا جای ممکن خود را در معرض این بیماری قرار نداده و در صورت مبتلا شدن، به دنبال روش های درمان آن بروید.

 در اوایل فروردین ماه سال ۱۳۸۸ در کشور مکزیک، همه­‌گیری آنفولانزای نوع آ حادث گردید و پس از مدت کوتاهی این بیماری به ایالت آمریکا و قاره‌­ها و کشورهای دیگر مانند ایران و چین سرایت کرد و به یکی از بیماری‌­های همه گیر و جهانی تبدیل شد.

بیشترین آمار ابتلا به این نوع آنفولانزا مربوط به کشور ویتنام، مصر و اندونزی می­‌باشد.

آشنایی با علت‌های پایین بودن جفت در بارداری و عوارض آن ۱۴۰۱-۰۴-۱۲

ارتباط تلفنی با پزشک عمومی ارتباط آنلاین با پزشک عمومی سؤالات متداول

همانطور که در بالا ذکر شد، واگیری این ویروس بسیار بالا بوده و در کسری از زمان می‌تواند فرد سالم را مبتلا کند. معمولا فرد بیمار با سرفه یا عطسه، این بیماری را در هوا یا یک فضای بسته پخش کرده و افراد سالم را در معرض خطر قرار می‌دهد.

در عین حال، با نرفتن به محل کار یا مدرسه، می‌توانید از سرایت آنفولانزا به افراد دیگر جلوگیری کنید.

ترجیحاً برای تأثیر بیشتر آن، سیر را به صورت خام مصرف کنید؛ ولی اگر نتوانستید از سیر تازه برای پخت‌وپز استفاده کنید.

Report this page